Реши проблемите НАВРЕМЕ l Бързо и неоперативно в ОН КЛИНИК - София | Пловдив | Варна | Бургас

Makedonia

Македонија

ИНОВАТИВНА метода за лекување на сексуални проблеми! 98% успех при справувањето со импотенција и еректилни дисфункции.

ИНТЕРВЈУ

Потенцијата е клучна за самодовербата на современиот маж. Можноста да имаш динамичен и задоволувачки сексуален живот, независно од возраста и придружните болести, во денешно време е потполно реална. Една од најпознатите клиники за терапија на еректилните дисфункции е Он клиник, која се наоѓа во бугарскиот главен град Софија. Се обративме со неколку прашања до урологот д-р Ѓорги Ѓоргиев, за да дознаеме повеќе за нивната метода на лекување.

 • Д-р Ѓоргиев, кои се Вашите гледишта за здравјето и сексуалната моќ на мажите?

Многу мажи го ставаат нивното здравје на автопилот, а таков е и односот кон нивното сексуално здравје. Не се грижат доволно, а при проблем не се советуваат со специјалист и прибегнуваат на домашно лекување. Во однос на еректилната дисфункција, терапијата се базира на сериозен медицински скрининг. Причината за недоволната ерекција може да биде скриена - дијабетес, здебелување, хормонален дисбаланс, стрес или заболувања на крвните садови. Долгогодишното искуство и докажаниот медицински протокол, кој се применува во Он клиник, дава реална претстава за дијагнозата, што го олеснува одредувањето на соодветно и правилно лекување.

 • Што може да им понуди на пациентите Он клиник?

Наша голема предност е тоа што долги години работиме и имаме искуство токму со лекувањето на еректилните дисфункции. Урологијата е широка специјалност, а ние сме фокусирани точно на враќањето на половата моќ. Освен тоа имаме знаење и за најсовремените терапии, располагаме со софистицирана медицинска техника и имаме усовршен индивидуален пристап кон секој пациент. Најсовременото револуционерно лекување при еректилните дисфункции (ЕД) е шок-брановата терапија, која е светски признато откритие во урологијата. Тоа е неинвазивно безболно лечење, чија цел е успешно да ги реши машките проблеми со потентноста и ЕД.

Користејќи ги шок брановите со низок интензитет се стимулира создавањето и регенерирањето на нови клетки и се зголемува снабдувањето со крв на еректилното ткиво. Оваа нова технологија има 70% докажана успешност. Kомбинацијата на сите овие факти ни дава можност да се справиме со еректилната дисфункција со речиси 99% успех.

 •  Како поминува еден преглед, дали има простор за грижа?

Консултациите со уролог во Он клиник се спроведуваат во строга доверливост.

Знаеме дека проблемот на пациентите е специфичен и строго ја почитуваме доверливоста. Секој маж кој би дошол на уролошки преглед ќе има разговор со докторот, ќе му се земе детална анамнеза и ред испитувања, кои вклучуваат и проверка на крвотокот во садовите и мерење на чувствителноста во областа на гениталиите. Откако ќе се дефинираат причините докторот ќе одбере индивидуално лекување. Се земаат во предвид сите лични индикатори – возраст, општа здравствена состојба, уролошки статус. Затоа не е возможно терапијата, која е наменета за одреден маж, да го реши проблемот и на неговите другари. Секој пациент мора да добие своја персонална терапија, за да се загарантира враќањето на ерекцијата и задржувањето на општата добра здравствена состојба.

 • Какви резултати се постигнуваат?

Терапијата може да го зголеми либидото (желбата за секс), да ја подобри ерекцијата (како стабилноста, така и квалитетот) и да го подобри половиот однос (како времетраењето, така и намалувањето на времето меѓу два полови односи). За мажот е приоритет да има ерекција уште за време на љубовната игра и да ја задржи доволно долго, за да има квалитетен сексуален однос и да е спремен за втор, по релативно кратко време. Откако ќе се постигне тоа, нашите пациенти го сметаат за огромен напредок. Тие споделуваат дека по лекувањето немаат никакви потешкотии во интимниот живот и дека нивните партнерки исто така се задоволни.

Меѓународна клиника Он клиник - Бугарија им ветува на пациентите од Македонија професионален пристап и максимална ангажираност за решавање на проблемот со еректилните дисфункции. Доколку страдате или имате некој близок кој страда од некој од наведените проблеми можете да ги контактирате на тел. 00 359 885 488 088 и да разговарате со професионален консултант околу сите Ваши прашања и тегоби.

адреса на Он клиника Бугарија ќе најдете
ул. „Васил Друмев“ 39, 1505 Оборище, София

Македонија

Отстранување на хемороиди и фисури (чирови) без операција

Крај на хемороидите

Меѓународна клиника Он клиник го спроведе неоперативниот метод во Бугарија

Хемороидите се појавуваат кај скоро 50% од населението. Во областа на анусот се наоѓаат крвни садови, кои претставуваат хемороидални јазли. Прекршокот во работата на овие крвни садови го предизвикува проблемот: хемороидалните јазли се зголемуваат, почнуваат да болат и да крварат и како последица - секоја посета на тоалетот е придружена од непријатни чувства и болка. Кај хемороидите се набљудуваат 4 стадиуми на развој. Жалби при хемороиди: чешање и болка за време на излегувањето по нужда, крварење, појава на јазли во аналната област.

Фисурата е незаздравена пукнатина во аналната област. При дефекација таа предизвикува силна болка и е придружена со крварење. Карактеристичните поплаки се: силни болки при дефекација, постојано крварење.

Многу често луѓето што страдаат од хемороиди или фисури (чирови) добиваат упат за операција. Во ОН клиниката овие проблеми се решаваат БЕЗ ОПЕРАЦИЈА.

Зошто препорачуваме да не се подложувате на операција?
• Користењето анестезија при хируршка интервенција е ризично.
• Хируршката интервенцијата е поврзана со компликации.
• 2 недели постоперативен период придружен со болки.
• Загуба на работни денови или денови за одмор.

Лечење во амбулантски услови на Он Клиник:

 • без болка;
 • без операциja;
 • без престој во болница;
 • без промена на начинот на живот.
 • специјален инфрацрвен апарат;
 • модерна радиобранова технологија.

Мора да запамтите!!!

• Не се изложувајте на операција пред да ја посетите ОН Клиниката за второ мислење. Нашите проктолози успешно се справуваат со овие проблеми без операција.

• Хемороиди можат да се излечат во секој стадиум.

• За точна дијагностика на хемороиди е потребно истражување со видеоаноскопија.

• Доколку имате ректално крварење, не се сомневајте веднаш на хемороидите. Задолжително консултирајте се со проктолог, за да може да се утврди точниот извор на крварење.

Во ОН КЛИНИК работиме успешно со пациенти од Македонија. Доколку имате некој од наведените проблеми не се двоумете да не контактирате – Ви стоиме на располагање на тел. 00 359 885 488 088. Јавете ни се и ќе одговориме на сите Ваши прашања.
 

Македонија

Лечење на псоријаза без хормони

Уникатно лечење на ПСОРИЈАЗА без медикаменти

Меѓународна клиника Он клиник - Бугарија

Докторите едногласно тврдат дека Псоријазата е болест-мистерија. Досега не е позната причината која предизвикува појава на псоријазата. Постојат бројни мислења, но ниту една не успеала да ги обедини специјалистите.

Она што го знаеме за псоријазата е дека тоа е хронично заболување на кожата. Не е заразна и не се пренесува преку ракување или други телесни контакти. Може да се појави кај луѓето од сите возрасти. Kако најчесто погодени се луѓето на возраст од 20-25 години. По телото се појавуваат неестетски црвени дамки, кои почнуваат да формираат снегулки и по некое време се одделуваат од кожата.

На општата состојба на организмот, псоријазата не се одразува сериозно - таа е болест со која можете да продолжите да работите и да живеете, исто како и порано. Тоа сепак не значи дека можете да ја игнорирате. Заболените од псоријаза се соочуваат со сериозна непријатност и неудобност поради видот на лупењето на кожата и постојаното чешање. Во некои случаи постои опасност болеста да влијае на зглобовите (псоријазичен артритис).

Како може да се влијае врз оваа болест?

Целта на секој кој страда од псоријаза е да стигне до состојба на ремисија (затишје на болеста) и потоа да ја задржи максимално долго.

Во медицинската мрежа на ОН Клиник има развиено уникатен метод за лекување на псоријаза, кој се базира целосно на природни производи:

 • Екстракти од кал од Мртвото Море.
 • Растителни екстракти со антигабично и антибактериско дејство.
 • Анти-инфламаторни растителни екстракти.

Препаратите не содржат кортикостероиди и имуносупресиви. Тие го чистат болниот дел од лушпите на кожата и благодарение на растителните екстракти и природни масла кои се вклучени во нивниот состав, имаат омекнувачко и антиинфламаторно дејство врз кожата.

Во ОН КЛИНИК работиме успешно со пациенти од Македонија. Доколку се соочувате со псоријазата, не двоумете се да не контактирате – Ви стоиме на располагање на тел. 00 359 885 488 088. Јавете ни се и ќе одговориме на сите Ваши прашања.Facebook    Видео канал на Он клиник в YouTube
© 2012 - 2023 "Он клиник - България"
Всички права запазени.