20 години ОН КЛИНИК БЪЛГАРИЯ - утвърден международен стандарт на лечение без болка и без операция

Уникално немедикаментозно лечение на ПСОРИАЗИС

Уникално немедикаментозно лечение на ПСОРИАЗИС

Уникално немедикаментозно лечение на ПСОРИАЗИС

Лекарите единодушно твърдят, че псориазисът е заболяване-загадка. До момента не е известна причината, която предизвиква появата на псориазиса. Съществуват множество мнения, но нито едно не е успяло да обедини специалистите.

Това, което знаем за псориазиса е, че е хронично заболяване на кожата. Не е заразно и не се предава чрез ръкостискане или други телесни контакти. Може да се появи при хора от всички възрасти като най-често засегнатите са 20-25-годишни. По тялото се появяват неестетични червени петна, които започват да образуват люспи и след време се отделят от кожата.

На общото състояние на организма псориазисът не се отразява сериозно – това е заболяване, с което можете да продължавате да работите и да живеете, също както и преди. Това обаче не означава, че можете да го игнорирате. Страдащите от псориазис изпитват сериозен дискомфорт и неудобство заради вида на лющещата се кожата и постоянния сърбеж. В някои случаи съществува опасност заболяването да засегне ставите (псориатичен артрит).

Как може да се повлияе върху хода на заболяването?

Целта на всеки  страдащ от псориазис е да достигне до състояние на ремисия (затишие  на заболяването), след което да я  задържи максимално дълго.  


Медицинската  мрежа от клиники  ОН КЛИНИК е разработила уникален метод за лечение на псориазис, който се базира изцяло на натурални продукти:

  •     Екстракти от кал от Мъртво море.
  •     Растителни екстракти с антигъбично и с антибактериално действие.
  •     Противовъзпалителни растителни екстракти.


Препаратите не съдържат кортикостероиди и имуносупресори. Те почистват поразения участък от люспите и благодарение на растителните екстракти и натуралните масла, участващи в състава им, оказват омекотяващо и противовъзпалително действие върху кожата.
 

Преди След
   Facebook    Видео канал на Он клиник в YouTube
© 2012 - 2024 "Он клиник - България"
Всички права запазени.