20 години ОН КЛИНИК БЪЛГАРИЯ - утвърден международен стандарт на лечение без болка и без операция

ОН КЛИНИК - София, Варна, Бургас, Пловдив

Он клиник България - ние сме тук. Винаги с грижа за вас

Он клиник България  - 20 години и утвърден международен стандарт

Засиленият акцент върху пандемията Коноравирус отслаби вниманието върху симтоми, които ни дава тялото. Много хора пренебрегват първоначалните сигнали на новопоявили се заболявания или тези на хроничните, съществуващи състояния.Отлагането на решението да посетим специализиран лекар, дава ход на развитие на вече проявена симптоматика. Ако има индикация на проблем и се отлага проследяване,това рефлектира в повечето случаи в задълбочаване на този проблем. За да успеят специалистите бързо, навременно да го овладеят, пациентите трябва да се отнасят сериозно към здравето си и да се обръщат към лекар винаги, когато открият отклонения от обичайното си състояние.

 В Он клиник България не работят спешни отделения, съответно Ковид и пулмологични отделения. Осигурени са всички задължителни противоепидемични мерки и рискът от инфектиране на практика не същесвува. Това означава ЗЕЛЕН коридор за всеки пациент: няма засичане с други пациенти. Медицинският персонал е специално ангажиран с посещението Ви в клиниката и адекватно решение на проблема на всеки пациент.

Екипът на Он клиник България подсигурява внимание и персонална загриженост за вашето здраве - от проследяването на проблема по време на прегледа до неговото бързо овладяване. Ние сме тук, близо до вас!

Не чакайте, забравете за дискомфорта, решете проблема навреме!

Запис на час: 070011919 или +359885488088

Он-лайн платформа с 24-часов достъп: https://onclinic-bg.com/Facebook    Видео канал на Он клиник в YouTube
© 2012 - 2024 "Он клиник - България"
Всички права запазени.