20 години ОН КЛИНИК БЪЛГАРИЯ - утвърден международен стандарт на лечение без болка и без операция

Он клиник София: ПОДОЛОГИЯ

Он клиник София: ПОДОЛОГИЯ

Подологията е наука, която предлага лечение на проблемни ходила, свързани с наследствени или придобити деформации.

Най-новото направление, което ОН КЛИНИК София амбициозно внедри в началото на 2021 г., е последно поколение специализирана апаратура за изследване на ходилата. Лечението в ОН КЛИНИК е комплексно решение започващо с консултация, персонален анализ, плантограма, изработване на индивидуални ортопедични стелки, завършащо с лекарско проследяване на проблеми с деформации на вашите стъпала.

Подоскопът сканира състоянието на Вашите ходила и дава максимално точен анализ за изработка на вашата индивидуална ортопедична стелка на момента. Веднага след нейната употреба се усеща облекчение на проблема с походката. При редовна употреба, така изготвените инвидидуални ортопедични стелки коригират успешно повечето придобити деформации.

При ползването за първи път на новоизработените стелки, първо преминавате през период на адаптация и след ден-два започвате да усещате облекчение на вашето състояние. Намалява болката в областта на опорно-двигателия апарат, болезнеността при движенията изчезват.

Вашият наблюдаващ  лечението доктор, дава точно указание след какъв период на ползване на стелката е необходимо да се направи повторно проследяващо изследване и съпътстваща корекция на стелката спрямо новото състояние на ходилото.

SMART - специализиран софтуер записва в детайли Вашето състояние и прогреса на лечението и съпътващите го етапи.

Леко стъпване, облекчение на походката и чувството на удоволствие е резултат от нашите професионални усилия.

При необходимост от повече информация, не се колебайте да ни потърсите на тел. 0885 488 088Facebook    Видео канал на Он клиник в YouTube
© 2012 - 2024 "Он клиник - България"
Всички права запазени.