20 години ОН КЛИНИК БЪЛГАРИЯ - утвърден международен стандарт на лечение без болка и без операция

За мъжете вече е лесно да коригират сексуалните си проблеми

За мъжете вече е лесно да коригират сексуалните си проблеми

Сексуалната сфера е особено деликатна и всяко затруднение, което спохожда мъжа, бива преживявано от него изключително болезнено. Минава ценно време преди да признае пред себе си наличието на проблем, а това, да се консултира със специалист, често му се струва дори обидно. Оказва се, че при сексуален проблем, мъжете отлагат срещата със специалист средно с ок. 2 години. Интересен факт е, че напоследък жената проявява инициатива като деликатно му помага да вземе вярното решение - лечение. Урологичното отделение на ОН КЛИНИК все по-често се посещава от двойки, които заедно търсят вариант за преодоляване на кризата.

Около половината от мъжете над 50, имат проблеми с потентността, а  най-разпространени са нарушенията в ерекцията. Причините за половата слабост са много. Редица медикаменти влияят на потентността и приемът им може за известно време да доведе до загуба на мъжка сила. Само опитният специалист може да подбере аналог без странични ефекти и да коригира нарушението. Съществуват обаче и по-сериозни причини за липсата на ерекция – диабет, депресия, силен стрес или хормонален дисбаланс. Еректилната дисфункция е маркер и за започващи проблеми със сърдечно-съдовата дейност. Затова, ако наблюдавате у себе си отслабване на потентността, е важно да не отлагате консултация с уролог.

В цял свят ОН КЛИНИК е водещ медицински център за лечение на сексуални нарушения при мъжете. Първо се извършва диагностика със специализирана апаратура. Лечението на сексуалните дисфункции е комплексно, определя се от степента на проблема и общия здравословен статус на мъжа и протича по индивидуална схема. Защо да продължавате да се самоизмъчвате след като има толкова лесен начин да се наслаждавате на живота? А успехът от лечението е гарантиран в 98% от случаите.Facebook    Видео канал на Он клиник в YouTube
© 2012 - 2024 "Он клиник - България"
Всички права запазени.