20 години ОН КЛИНИК БЪЛГАРИЯ - утвърден международен стандарт на лечение без болка и без операция

Потентността на мъжа е отражение на здравословното му състояние

Потентността на мъжа е отражение на здравословното му състояние

В ОН КЛИНИК всеки мъж може да подобри и напълно да възстанови сексуалните си възможности.

Съществуват няколко показателя, въз основа на които мъжът може за определи сексуалните си възможности:

  • възникване на ерекция,
  • стабилност на ерекцията,
  • честота и продължителност на половия акт.


В случай, че дори един от тези показатели е нарушен или не отговаря на очакванията ви, говорим за понижена сексуална функция, която може и следва да се коригира. Най-често нарушената потентност се свързва с проблеми с ерекцията. Причините в голяма степен са психологически – депресия, стрес, влошаване на отношенията с партньорката, неувереност в себе си и страх от неуспех. Всичко това провокира нерешителност у мъжа да инициира интимни отношения. Но има и физиологични причини, които предизвикват сериозни нарушения в ерекцията.

Въздействието на съпътстващите заболявания върху сексуалната функция

В процентно отношение ситуацията е следната: около 50% от мъжете с диабет имат симтоми на еректилна дисфункция (ЕД). Диабетът е сред заболяванията, които водят до загуба на потентността, в случай че своевременно не се диагностицира и не се контролира хода на болестта. Сред 39% от мъжете със сърдечно-съдови заболявания се наблюдава средна степен на нарушена ерекция - като този % се увеличава с възрастта. Заболяванията на сърдечно-съдовата система, както и преживян инфаркт, провокират много мъже да се откажат от секса от страх, че това ще предизвика нов инфаркт. Това е заблуда, но все пак за възобновяване на сексуалната активност е задължително да се консултирате със специалист.

Причините за ЕД са много и да определи степента и естеството на нарушението, както и да назначи ефективно и безопасно лечение, може само опитен специалист-уролог. ОН КЛИНИК разполага с висококвалифицирани специалисти, които еднозначно да диагностицират проблема и със средствата на съвременната медицина да възстановят напълно нарушената сексуална функция.

Важно е да се знае, че нито едно заболяване не води до пълна загуба на сексуалните възможности. А много мъже успяват да съхранят сексуалната си активност след 70, а дори и след 80-годишна възраст. Лечението в ОН КЛИНИК е комплексно и протича по индивидуална схема, съобразена с възрастта и здравословното състояние на пациента. А резултатът е наистина впечатляващ – 98% от мъжете подобряват и напълно въстановяват потентността си. Подобри потентността и изживей върховно сексуално удоволствие тук и сега!Facebook    Видео канал на Он клиник в YouTube
© 2012 - 2024 "Он клиник - България"
Всички права запазени.