20 години ОН КЛИНИК БЪЛГАРИЯ - утвърден международен стандарт на лечение без болка и без операция

Сексуалният ви живот може да става все по-вълнуващ!

Сексуалният ви живот може да става все по-вълнуващ!

Когато човек вдигне висока температура, или е с болки в ушите, или го измъчва мигрена, без да се замисля отива на лекар, за да се избави от страданието. Има обаче един проблем, при сблъсъка с който, мъжете от цял свят предпочитат да се самоизмъчват, да разрушават отношенията с близките си, да губят вяра в себе си, но в никакъв случай да не признават за съществуването му. Става дума за сексуалните смущения.

Оказва се, че при възникнал сексуален проблем мъжете отлагат срещата със специалист средно с ок. 2 години. Около половината от мъжете, преминали 50-те, имат проблеми с потентността, а едва 10% от тях се обръщат за помощ към лекар. Важно е да отбележим, че проблемите с потентността трябва да се лекуват изключително и само под активното наблюдение на квалифициран специалист. Самолечението със закупени от аптеката лекарства, може временно да даде добър ефект, но и да съсипе сексуалния ви живот в бъдеще. Защото „мъжката слабост” често е само следствие, а не същинският здравословен проблем.

По данни, най-разпространеното сексуално смущение при мъжете е еректилната дисфункция, или неспособността да се достигне и поддържа ерекция, достатъчна да удовлетвори сексуалната активност на партньорите. Причините за половата слабост са много. Преди всичко, при всеки мъж се случват „засечки” и това е напълно нормално. Също така редица лекарствени препарати влияят на потентността и приемът им може за известно време да доведе до липса на мъжка сила. Само опитният специалист може да подбере аналог без странични ефекти и да коригира нарушението.

Съществуват обаче и по-сериозни причини за липсата на ерекция – тя може да е следствие на друго заболяване като диабет, депресия, силен стрес или хормонален дисбаланс. Еректилната дисфункция е маркер и за започващи проблеми със сърдечно-съдовата дейност. Затова, ако наблюдавате у себе си отслабване на потентността, е важно да не изпуснете момента и да се консултирате със специалист-уролог на ОН КЛИНИК навреме.

Урологичното отделение ОН КЛИНИК е специализирано в лечение на сексуални смущения при мъжете и проблеми с простатата. Пациентите на отделението са мъже от 19 – 88 г. Всеки пациент преминава общо урологично изследване със специализирана апаратура. Лечението на сексуалните дисфункции е комплексно. Специалистът най-напред ще изясни как е възникнал проблемът и след прецизна диагностика ще ви предложи индивидуална схема за възстановяване на потентността. Защо да продължавате да се самоизмъчвате след като има толкова лесен начин да се наслаждавате на живота? А успехът от лечението е гарантиран в 98% от случаите!Facebook    Видео канал на Он клиник в YouTube
© 2012 - 2024 "Он клиник - България"
Всички права запазени.