20 години ОН КЛИНИК БЪЛГАРИЯ - утвърден международен стандарт на лечение без болка и без операция

Каква е вероятността и при вас да настъпят нарушения в потентността?

Каква е вероятността и при вас да настъпят нарушения в потентността?

Ако сте на 40 –
вероятността е 40%.

Ако сте на 70 –
вероятността е 70%.

Вероятно тези  резултати ще ви се сторят опростени, но практиката показва, че са верни: с възрастта при мъжете се увеличава рискът от нарушения в потентността. Какво означават данните лично за вас? Всичко зависи от това на колко години сте.

Проблемите с потентност са естествени и типично за всички мъже на вашата възраст. Макар и да не е по силите ви да промените биологичната си възраст, напълно във възможностите ви е да подобрите потентността си. Колосалният опит, натрупан в межународната медицинска мрежа ОН КЛИНИК, потвърждава: всеки мъж, независимо от възрастта и здравословното си състояние, може да си върне пълноценния сексуален живот. Искате да разберете как отново да почувствате прилив на сексуална енергия и неизтощимост? Прочетете статията до края!

Когато отслабва зрението ви, се обръщате към очен лекар. А какво правите, когато отслабва потентността ви? Същото, в случая обаче трябва да потърсите уролог. Необходимо е да отбележим, че не всеки уролог може да се справи с проблеми с потентността. Поради разнообразието на пазара от медикаменти за укрепване на потентността, много мъже мислят, че те могат да се прилагат без лекарско предписание. Запомнете: както не бихте рискували да приемате лекарства за сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно или диабет без да се посъветвате със специалист, не трябва да рискувате и когато става дума за потентност! Лекарствата за подобряване на потентността е препоръчително да се употребяват едва след консултация с уролог, специализиращ в дадената област. Проблемът обикновено се състои в това, че много мъже се притесняват да обсъждат тази тема даже с лекар и затова търсят привидно по-лесни пътища.

Как да разговаряте с лекаря за проблемите, свързани с потентността? За да се достигне до желания резултат и да се върнете към пълноценен сексуален живот, следва да сте достатъчно откровени с лекаря.  Ще трябва да опишете физическото си състояние като посочите как, кога и вследствие на какво е възникнал конкретния проблем; повлиял ли е за възникване на проблеми в партньорските взаимоотношения; намаляло ли е половото ви влечение; страдате ли от хронични заболявания, сърдечни проблеми, диабет или заболявания на простата. Тази информация ще помогне на лекаря да подбере подходящата за вас схема за лечение.

Няма значение на колко години сте: винаги можете да подобрите потентността си. Посетете подходяща клиника и ще се убедите, че биологическата възраст може да бъде победена. По мнение на повечето пациенти на ОН КЛИНИК сериозно подобрение настъпва още след първото посещение. Така че какво чакате? Обадете се още сега!Facebook    Видео канал на Он клиник в YouTube
© 2012 - 2024 "Он клиник - България"
Всички права запазени.