20 години ОН КЛИНИК БЪЛГАРИЯ - утвърден международен стандарт на лечение без болка и без операция

Хемороиди - войната с тях може да бъде спечелена

Хемороиди - войната с тях може да бъде спечелена

Никой от нас не е застрахован от появата на хемороиди или анални фисури

В случай, че вече сте попаднали в групата на страдащите от тези заболявания в аналния канал, позволете да ви дадем един съвет: НЕ СЕ ПРИМИРЯВАЙТЕ С ПРОБЛЕМА!

 

 

 

 

 

Причините са поне три:

  • Съвременната медицина разполага с голям набор от технологии, които ефективно се справят със заболяването.
  • Неправилното лечение на хемороидите (или самото пренебрегване на заболяването) може да влоши значително общоздравословното ви състояние.
  • Няма нищо срамно да потърсиш лекар при проблеми с хемороидите: това е сред най-често срещаните заболявания в световен мащаб. Хемороидалната болест засяга ок. 50% от възрастното население като не щади нито мъжете, нито жените, нито обикновените хора, нито знаменитостите. 

Обявете на хемороидите непримирима война! Повярвайте, те напълно го заслужават! В тази война имате надежден съюзник – международната медицинска мрежа ОН КЛИНИК е разработила метод за премахване на хемороиди и анални фисури без операция и без болка. При симптоми като сърбежи, кръвотечение, болка и дискомфорт в аналната област не отлагайте и запишете час за посещение при специалист. За диагностицирането и лечението на проблема е препоръчително да потърсите помощта на проктолог. ОН КЛИНИК разполага с модерна апаратура за видеодиагностика. Лечението се провежда в амбулаторни условия, без да е необходима хоспитализация. Методиката, която ОН КЛИНИК прилага, е комбинирана – латексна лигатура с инфрачервена коагулация. А за външни хемороиди се използва нов вид технология – базирана на радиочестота.


Най-важното, което можем да кажем за метода:

  •     Абсолютно безболезнен.
  •     Не се налага поставяне на упойка.
  •     Провежда се амбулаторно, в удобно за пациента време.
  •     Няма странични ефекти.


Продължителността на лечението зависи от степента на развитие на заболяването. Колкото по-рано потърсите специализирана помощ, толкова по-лесно ще се отървете от неприятните усещания и дискомфорта. Само точно поставената диагноза от опитен специалист ще доведе до успешно и напълно излекуване. Уви, често здравият разум се оказва победен от стеснителността. Но сега не е време да се притеснявате. Сега е време да се спечелите войната с болката!Facebook    Видео канал на Он клиник в YouTube
© 2012 - 2024 "Он клиник - България"
Всички права запазени.