20 години ОН КЛИНИК БЪЛГАРИЯ - утвърден международен стандарт на лечение без болка и без операция

Когато сексът се превърне в проблем... как да разпалим отново страстта?

Когато сексът се превърне в проблем... как да разпалим отново страстта?

Всеки мъж поне веднъж в живота си се е чувствал сексуално немощен, а 30% от мъжете периодично или постоянно срещат затруднения в сексуалния си живот. ОН КЛИНИК е водещ медицински център за подобряване и възстановяване на мъжката потентност.

 

 

 

 

Да уточним кои са основните състояния, които затрудняват сексуалния живот на мъжа:

  • възниква ерекция, но половият акт не превишава 5 минути;
  • по време на или преди самия акт половият член се отпуска;
  • недостатъчно силни и притъпени сексуални усещания;
  • намаляване на количеството на спермата по време на оргазъм;
  • отслабено полово желание.


Каква е причината?

Последните научни изследвания посочват група от здравословни проблеми като същински причинители на проблемите в сексуалната сфера. Диабет, хипертония, сърдечно-съдови заболявания, склероза, проблеми с простатата – тези заболявания възпрепятстват притока на кръв към половия член и влошават сексуалните възможности на мъжа. При всички случаи, веднъж възникнал проблем в сексуално отношение, той трудно може да бъде елиминиран от мъжкото съзнание и съответно съществува голям риск да се повтори.

Сексуалното общуване е изключително деликатна тема и когато тя е свързана с проблемни ситуации, не е лесно да се потисне притеснението и да се потърси квалифицирана помощ. А всъщност няма нищо страшно. Съвременната медицина прилага разнообразни ефективни методи, с които все мъж може да поддържа стабилна ерекция и да удължи продължителността на половия акт. Лечението в ОН КЛИНИК може да възстанови потентността на мъжа без значение от възрастта му. Сексуалното удоволствие вече е въпрос само на личен избор. Сега е моментът да си зададете въпроса: „Какъв е моят избор?”Facebook    Видео канал на Он клиник в YouTube
© 2012 - 2024 "Он клиник - България"
Всички права запазени.