20 години ОН КЛИНИК БЪЛГАРИЯ - утвърден международен стандарт на лечение без болка и без операция

Защо не се препоръчва да влизате в тоалетната с вестник?

Защо не се препоръчва да влизате в тоалетната с вестник?

Случва се така, че цялото семейство се събира пред вратата на тоалетната и чака там едва ли не цял час. Нито чукането по вратата, нито молбите да излезе от там и да даде възможност и на другите да се възползват от най-важното помещение в дома, не помагат. Вратата остава затворена, докато той не прочете цялата спортна рубрика във вестника.

Важно: продължителното седене в тоалетната повишава налягането върху долната част на корема и аналната област и е сред причините за поява на хемороиди и фисури. На практика, всяко физическо натоварване, свързано с повишаване на налягането в тази област, като неконтролирано вдигане на тежести, е потенциална причина за хемороиди и фисура. Те често се срещат при бременни и наскоро родили жени. Много жени след раждане посещават ОН КЛИНИК, за да преодолеят страданията.

Внимание – запек! Друга сериозна причина за заболяването е запекът. Фисурата, предизвикана от тежък и продължителен запек, се изразява в образуване на ранички, които достигат до дълбочината на сфинктера /мускулите на аналната област/. Подобна раничка не може да се затвори сама, но може да предизвика разнасяне на инфекции и възпаления. Затова специалистите на ОН КЛИНИК препоръчват успоредно с лечението на хемороиди и фисура, да се реши и проблемът със запека.

ОН КЛИНИК - специалисти в лечението на хемороиди и фисури без оперативна намеса. Не допускайте проблемът да се задълбочи. Като използвате различни препарати, купени от аптеката, вие само отлагате лечението, а болестта същевременно прогресира. Само този, който е страдал от хемороиди или фисура, знае колко са неприятни тези заболявания и как могат да превърнат в кошмар не само посещението в тоалетната, но и най-елементарните ежедневни действия, например седенето. За да преодолеете максимално бързо проблема потърсете помощта на специалист. ОН КЛИНИК практикува амбулаторно /без хоспитализация/ лечение на хемороиди и фисури вече 20 години. Клиниката разполага със съвременна техника, висококвалифицирани проктолози и опит. Това гарантира най-доброто лечение, както от медицинска гледна точка, така и като отношение към пациента.Facebook    Видео канал на Он клиник в YouTube
© 2012 - 2024 "Он клиник - България"
Всички права запазени.