20 години ОН КЛИНИК БЪЛГАРИЯ - утвърден международен стандарт на лечение без болка и без операция

Не оставяй потентността си на случайноста

Не оставяй потентността си на случайноста

Когато става дума за сексуални възможности, няма норма, която да е валидна за всеки

Нормите се задават от партньорите в двойката така, че да отговарят на техните очаквания, желания и възможности. Критериите за оценка на сексуалното общуване са съпътстващите ги усещания.

Колкото по-силни и разтърсващи са, толкова по-пълноценен и изпълващ е сексуалният живот.

 

 

При сексуален проблем не поставяйте в риск общите си преживявания, потърсете квалифицирана помощ

От гледна точка на медицината две са основните нарушения в сексуалната функция на мъжа, които могат да влошат отношенията в двойката – смущения в ерекцията и преждевременна еякулация. Забавена сексуална реакция, трудности при възникване и поддържане на стабилна ерекция, невъзможност за оргазъм – почти всеки мъж се е сблъсквал с подобен проблем, но малцина са тези, които биха го коментирали открито. Друг показател е увеличаване на броя на неуспешните контакти и намаляване на продължителността на половия акт до невъзможност да се достигне обичайното удовлетворение и за двамата партньори. А няма нищо по-лесно от това да възстановите хармонията в сексуалните си отношения още днес. ОН КЛИНИК е специализирана в подобряване и напълно възстановяване на мъжката потентност и е водещ медицински център в областта.

Всеки мъж може да удължи продължителността на половия акт и да поддържа стабилна ерекция

Без значение от възраст или придружаващи заболявания като диабет, високо кръвно налягане или сърдечно-съдови проблеми. Лечението се провежда по индивидуална схема в зависимост от степента на усложнението. А успехът е гарантиран в 98% от случаите.Facebook    Видео канал на Он клиник в YouTube
© 2012 - 2024 "Он клиник - България"
Всички права запазени.