20 години ОН КЛИНИК БЪЛГАРИЯ - утвърден международен стандарт на лечение без болка и без операция

Чувстваш се все едно си седнал на тръни? Прегледай се за хемороиди!

Чувстваш се все едно си седнал на тръни? Прегледай се за хемороиди!

Лечението е неоперативно и без болка.

Хемороидите протичат незабелязано за околните, но с големи мъки за страдащия. Интересен факт е, че се диагностицират по-често сред живеещите в градски условия.

И това не е необичайно. Заседналият начин на живот води до застой на кръв в малкия таз, намалява двигателната функция на стомаха и води до пренапълване с кръв на вените в аналния канал. Обикновено сред потърпевшите са офис-служители, таксиметрови шофьори, бременни и раждали жени.

Алкохолът и силните подправки също са сериозна опасност. Те предизвикват запек, а не след дълго се появяват и хемороидите. Важно предупреждение е да избягвате слабителни. Разстройството може да ви създаде друг проблем – анална фисура.

В България вече се практикува бърз и ефективен метод, с който да забравите за хемороидите. ОН КЛИНИК успешно прилага утвърдената методика - с фин латексен пръстен се спира кръвоснабдяването към хемороидалния възел и до седмица той „мумифицира” и отпада спонтанно по време на дефекация.

Оплаквания като болка, кръв върху тоалетната хартия или сърбеж често се въприемат като банални и незаслужаващи внимание. Напротив – именно в този момент е важно да се консултирате с проктолог, за да се изясни състоянието ви. Ако те са предизвикани от хемороиди, които не се подложат на лечение, страданията се засилват съществено – увеличават се хемороидалните възли, започват да излизат извън аналния канал, болките стават интензивни, а кръвотеченията – по-обилни.

В ОН КЛИНИК хемороидите и аналните фисури се премахват неоперативно и нетрамватично. Методът е абсолютно безболезнен и отнема няколко минути. На практика само страхът ви дели от комфорта в ежедневието!Facebook    Видео канал на Он клиник в YouTube
© 2012 - 2024 "Он клиник - България"
Всички права запазени.