20 години ОН КЛИНИК БЪЛГАРИЯ - утвърден международен стандарт на лечение без болка и без операция

Псориазисът идва без предупреждение

Псориазисът идва без предупреждение

Кал и соли от Мъртво море държат заболяването под контрол

„В началото забелязвате, че хората се чувстват неловко, когато ви гледат.
След това вие сами се страхувате да се погледнете в огледалото.”

Дж. Ъпдайк

Известният писател Джон Ъпдайк също е страдал от псориазис - хронично кожно заболяване. Псориазисът се настанява върху кожата изведнъж, по абсолютно изненадващ начин. Един ден се събуждате и част от тялото ви е обсипана с розови петна с изразителни краища. С времето петната започват да се уплътняват, започват да се покриват с люспи и да се лющят. Не само – и да се разпространяват с бърза скорост по други части на тялото – глава, колене, лакти. ОН КЛИНИК разполага с уникално лечение, което тушира оплакванията и изчиства кожата от зачервяванията. Резултатите се наблюдават след 2-рата седмица на упортреба.

Причината за появявата на псориазиса все още не е известна на науката, търси се основно в наследствената обремененост и стреса. Първата реакция на пострадалия е да започне лечение с подръчни средства. Това обаче не дава резултат. Лечението е доста специфично и е открито след десетки години усилия от страна на медицината. Всъщност, към момента псориазисът не може да бъде излекуван напълно, в способностите на медицината е да постигне заличаване на обривите за период от време, които е различен и индивидуален при всеки човек.

Според световната статистика около 2-3% от цялото население на Земята е засегнато от псориазис, но в цифри става дума за милиони хора. В САЩ, например, са регистрирани около 7 милиона души, в Канада – 1 млн, Франция – 2 млн, Германия – 3 млн, Англия – 3 млн.

Псориазисът протича с интензивно делене на клетките на повърхностния слой на кожата. Те обаче не могат да се отделят с бързината, с която се образуват и така се наслояват слой върху слой мъртви клетки. Зоната побелява, уплътнява се и започват да се отделят неестетични люспи. Страдащите от псориазис попадат в плен на дискомфорта. Общуването им се затруднява, още повече, че доста хора възприемат заболяването като заразно. Псориазисът не е заразен, не се предава чрез допир, нито представлява каквато и да е опасност за околните.

ОН КЛИНИК прилага в България ефективно лечение, което ликвидира оплакванията и изчиства кожата от люспите ивъзпалението. Най-важното е, че това се случва без участието на хормони, които първоначално имат добро въздействие, но след спирането им псориазисът се завръща с мощна сила. Лечението на ОН КЛИНИК е немедикаментозно и безвредно за организма, съдържа изцяло натурални продукти и води до продължителни състояния на ремисия, или затишие на заболяването.  Най-накрая можете да се откажете от дългите ръкави без да се притеснявате от вида на кожата си.Facebook    Видео канал на Он клиник в YouTube
© 2012 - 2024 "Он клиник - България"
Всички права запазени.