20 години ОН КЛИНИК БЪЛГАРИЯ - утвърден международен стандарт на лечение без болка и без операция

Аденом на простатата

Аденом на простатата

При проблеми с простатата нискоинтензивна лазерна терапия засилва сексуалните възможности на мъжа

Доброкачествената простатна хиперплазия, ДПХ, е доста разпространено заболяване сред мъжете, чиято честота е възрастово зависима. Наблюдава се при 20% от мъжете между 41-50 години, до 90% от тях над 80 години.Тя представлява увеличение на простатата, съпроводено с различни по характер и интензивност уринарни смущения. Проблемите с простатата могат да увредят сексуалните възможности на мъжа.

Смущенията в ерекцията имат своите корени в нарушената функция на сърдечно-съдовата система. Добре известна е ролята на кръвоносните съдове по време на сексуална възбуда - те напълват допълнително с кръв половия член, увеличават го и произтича ерекция. Механизмът на ерекцията е елементарен, но за част от мъжете трудно постижим. Често те обясняват неуспехите си в леглото с преумора, стрес или недостатъчен сексапил на партньорката, без да подозират, че причината може да е  здравословен проблем на съдовата система. При налични заболявания като атеросклероза, захарен диабет или хипертония кръвоносните съдове са в определена степен увредени и не успяват да придвижват кръвта към органите в достатъчно количество. В сексуално отношение това при мъжа рефлектира с недостатъчно кръвонапълване на половия член и съответно липсваща или недостатъчна ерекция за пълноценен сексуален контакт. ОН КЛИНИК е специализирана в подобряване на мъжката потентност без значение от възраст или съпътстващи заболявания.

80% от пациентите с нарушена еректилна функция са диагностицирани със сърдечно-съдови заболявания. В тези случаи особено ефективен в практиката метод се оказва нискоинтензивната лазерна терапия. Новият метод успешно се прилага в ОН КЛИНИК. Процедурите са безболезнени, амбулаторни и с продължителност около 10-20 минути. Тяхното въздействие в половата област е трофично (благоприятно). Увеличава се кръвотокът и се улеснява кръвонапълването, което осигурява спонтанното и нормално възникване на ерекция. Нискоинтензивните лазерни процедури са особено подходящи и за мъже, които поради определени причини не могат да се подложат на медикаментозно лечение.Facebook    Видео канал на Он клиник в YouTube
© 2012 - 2024 "Он клиник - България"
Всички права запазени.