20 години ОН КЛИНИК БЪЛГАРИЯ - утвърден международен стандарт на лечение без болка и без операция

Как да бъдеш винаги на висота в сексуалния си живот?

Как да бъдеш винаги на висота в сексуалния си живот?

Неуспехите в сексуалния живот обикновено се възприемат като импотентност. Но това не е точният термин. Импотентността се възприема като състояние, при което мъжът при никакви обстоятелства не е способен да извърши полов акт, а това, за щастие, се среща доста рядко. Случайно възникналите или устойчиви проблеми с ерекцията се наричат еректилна дисфункция.

Незначителното отслабване на потентността с възрастта е нормално явление. Но всеки човек се отнася към тази „норма” по своему: едни философски, други много болезнено. Еректилната дисфункция е способна да депресира и най-силния духом мъж и сериозно да повлияе на партньорските взаимоотношения. Отслабването на еректилната функция се проявява различно. Понякога като отделни „засечки”, след които ерекцията се възстановява от само себе си. Но се наблюдават и трайни смущения с отчетлива тенденция към задълбочаване. Независимо от това, представителите на силния пол предпочитат да страдат мълчаливо. Напразно. Съвременната медицина е в състояние да помогне на всеки мъж да възстанови потентността си и да си върне удоволствието от секса.

Каква е причината?

Механизмът на ерекцията изисква съгласувани действия на много системи в организма. Състоянието й е като лакмусова хартия, отразяваща цялостното здравословно състояние на мъжа. Причините за еректилната дисфункция се дължат основно на органични нарушения – на първо място сърдечно-съдови заболявания, както и други хронични заболявания – захарен диабет, повишено артериално налягане, високо равнище на холестерол в кръвта, атеросклероза, хормонални нарушения. Лекарите са сигурни в едно: каквито и да са причините за нарушената потентност, психологическите проблеми няма да закъснеят. Мъжът попада в омагьосан кръг, когато даже и случайният неуспех води след себе си страх, постоянно очакване за фиаско и по-нататъшно влошаване на ерекцията.

Съвременният мъж все по-често осъзнава необходимостта да посети специализирана клиника, в случай че сексуалният му живот не го задоволява. Да установи първопричините на проблема е по силите само на квалифициран уролог. Непременно се посъветвайте с лекар особено, ако проблемите с ерекцията имат устойчив и прогресиращ характер. Най-доброто решение е да не отлагате. В ОН КЛИНИК лечението на еректилна дисфункция е комплексно. За всеки пациент се подбира индивидуален курс на лечение, който гарантира 98% успех. Широко се използва и допълнителна лазерна терапия, която подобрява функциите на простатната жлеза. Защо да отлагате още максималното удоволствие в сексуалния си живот?Facebook    Видео канал на Он клиник в YouTube
© 2012 - 2024 "Он клиник - България"
Всички права запазени.