20 години ОН КЛИНИК БЪЛГАРИЯ - утвърден международен стандарт на лечение без болка и без операция

ШОКУЕЙВ терапията, като част от най-новите иновативните методи при лечение на еректилни дисфункции

ШОКУЕЙВ терапията, като част от най-новите иновативните методи при лечение на еректилни дисфункции

Нова иновация при лечение на ЕРЕКТИЛНИ ДИСФУНКЦИИ
ОН КЛИНИК България

Апаратурата за Шокуейв терапията в УРОЛОГИЯТА  - инструмент на 21 век.
Високата ефективност на Шокуейв терапията се крие в нейното директно уникално влияние върху промените в тъканите. След прилагане на пациенти се подобрява кръвообращението и обмяната на веществата, което допринася за по-бързо възстановяване.

Апаратът не  представляват заплаха за здравето и на практика няма противопоказания. Благодарение на различните възможности и наличие на гъвкави настройки този инструмент, често се използва дори и за много слаби пациенти. За всеки пациент се нагласява индивидуално и се проследява само от лекаря назначил терапията.

Можете да бъдете уверени в ефективността на лечението и безопасността му, както ще го прилагат нашите опитни лекари от най-високата категория. Терапиите на сексуални смущения в ОН КЛИНИК дават много възможности за лечение, тъй като дават индивидуално  решение за конфигуриране на устройството за всеки пациент, като се записват тези настройки в паметта на устройството. Ние от ОН КЛИНИК  използваме тези възможности в максимална степен и се стремим да постигнем най-добрите резултати за нашият пациент.

Пълноценен и задоволяващ сексуален акт е възможен при всяка възраст и всеки мъж. Подходите, които използваме са ефективни, стимулират успешно кръвоснабдяването в таза и половия член и подобряват значително възможностите на мъжа за стабилна ерекция. Нещо повече – осигуряват дълготрайна твърдост на пениса и са предпоставка за удовлетворяващ и двамата партньори интимен контакт.

Споделеният опит от уролозите на ОН КЛИНИК по света свидетелства, че след прилагането на този нов иновативен метод се наблюдава една добра положителна тенденция при лечението на сексуални смущения и резултат над 98% подобряване на мъжката потентност.

Защо да избереш Он клиник?

- международна, престижна верига от клиники с над 140 филиала по целия свят

- огромен клиничен опит, над 2 милиона пациенти

- безспорно високо качество и реално приложение на най-съвременните медицински методи

Запиши час на телефон:

  • 0700 1 19 19

  • 0885 488 088Facebook    Видео канал на Он клиник в YouTube
© 2012 - 2024 "Он клиник - България"
Всички права запазени.