20 години ОН КЛИНИК БЪЛГАРИЯ - утвърден международен стандарт на лечение без болка и без операция

Заради хемороидите, от какво ще се откажеш днес?

Заради хемороидите, от какво ще се откажеш днес?

При поредната хемороидална криза страдащият е наясно, че освен болките и дискомфорта, които ще се наложи да изтърпи, за няколко дни ще трябва да коригира и дневния си ритъм. Например, да се лиши от колата си, от пикантните храни, спорта или виното, докато неразположението отмине. В случай, че хемороидите са дългогодишен негов спътник, списъкът с хранителни и физически ограничения е далеч по-дълъг, а облекчението далеч по-краткотрайно.

 

 

Днес не е необходимо да се отказвате от любимите си навици. Хемороидите сe премахват бързо, неоперативно и безболезнено в ОН КЛИНИК – водещ медицински център в цял свят за амбулаторно лечение на хемороиди и анални фисури. Клиниката разполага с 4 филиала у нас – София, Варна, Пловдив и Бургас, и над 140 в цял свят. Опитът в проктологията, натрупан от нашите специалисти за 20 години, се измерва с повече от 78 000 пациента.

По-лесно е да се откажете от ХЕМОРОИДИТЕ. 30 минути е времето, за което се извършва видеодиагностика, оценка на състоянието и самата манипулация. Хемороидният възел се прищипва в основата със специален латексов пръстен. Пациентите си тръгват и могат да се завърнат към обичайните си ангажименти. След не повече от 7 - 10 дена, лишен от приток на кръв, възелът отпада спонтанно по време на дефекация. Така хемороидите изчезват, а с тях и неприятните усещания, които блокират нормалното ви ежедневие.Facebook    Видео канал на Он клиник в YouTube
© 2012 - 2024 "Он клиник - България"
Всички права запазени.