20 години ОН КЛИНИК БЪЛГАРИЯ - утвърден международен стандарт на лечение без болка и без операция

Преждевременна еякулация

Преждевременна еякулация

Всеки трети мъж го прави... прекалено бързо. И ти ли?

ОН КЛИНИК ИМА РЕШЕНИЕ!


Проблемът с преждевременната еякулация засяга мъже от всички възрасти, а не, както се считаше доскоро, само по-младите. Данните от последните изследвания сочат, че 30% от мъжете страдат от преждевременна еякулация. Става дума за истински страдания, свързани с разочарование, срам, чувство на неувереност, наранено самочувствие, усещане за безсилие... списъкът може да се окаже много дълъг... Съвременната медицина вече разполага със средства, способни да помогнат при всяко сексуално нарушение.

Този път ще започнем от края и няма да бързаме.
Ако и Вие сте от тези мъже и вече сте се отчаяли в търсенето на решение за преждевременната еякулация, препоръчваме ви да позвъните в ОН КЛИНИК. Уролозите разполагат с надеждно и ефективно медицинско решение, което категорично подобрява сексуалния живот на "бързите" мъже. Стотици хиляди мъже от цял свят са потърсили помощта на международната медицинска мрежа ОН КЛИНИК и са получили това, което искат. Няма никакво съмнение, че и вие ще постигнете желания ефект.

Преждевременната еякулация се проявява в редица типични ситуации. Понякога мъжът изпитва изключително силна, неуправляема възбуда, но всичко приключва преди още да се е съблякъл напълно и това, което му остава, е да се извини и да се облече отново. Друг път безконтролното разреждане на сексуалното напрежение предшества проникването във влагалището и в тези случаи мъжът е готов да потъне в земята от срам. "Това" може да се случи и в първите 1-2 минути от началото на половия акт, преди още страстите да са се "развихрили" и като следствие партньорите /при всички случаи – партньорката/ не успяват да почувстват нищо.

Как реагират мъжете? За да избегнат чувството за личен "неуспех", те започват да сменят сексуалните си партньорки една след друга, избягват сериозни и продължителни отношения и обричат себе си на непълноценен сексуален живот.

Може, разбира се, за всичко да се обвинява партньорката, но е невъзможно да обвините всички жени на света. Когато подобна ситуация се повтаря отново и отново, не отказвайте да потърсите проблема в себе си! А решението е толкова лесно.

Какво е необходимо да се направи, за да се реши проблема?
Лекарите определят преждевременната еякулация като невъзможност да се контролира семеизпразването преди достигане на оргазъм.  В случая това не е проблем само за мъжа, но и за жената, която заради краткия полов акт не може да изпита наслада. Трябва да ви уверим, че вашият сексуален живот може да се промени коренно. Обадете се в ОН КЛИНИК и запишете час за консултация, за да се наслаждавате на секса без да бързате.Facebook    Видео канал на Он клиник в YouTube
© 2012 - 2024 "Он клиник - България"
Всички права запазени.