20 години ОН КЛИНИК БЪЛГАРИЯ - утвърден международен стандарт на лечение без болка и без операция

Простатит

Простатит

Нарушенията в потентността могат да бъдат причинени от простатит 

Простатитът е възпаление на простатата, което засяга ок. 25% от мъжете. Всяка година броят им нараства като по-засегнати са младите мъже.

Кой рискува да се разболее от простатит?
Всеки мъж, без значение от възрастта.

Какви са симптомите за наличие на простатит?
Най-често се наблюдава болка в слабините, в уринарния канал, а също и болезнено уриниране, отслабване на струята по време на уриниране.

Кои са причинителите на хроничния простатит?
Съществуват редица причини. Сред най-разпространените е попадане на инфекция в простатната жлеза като инфектирането често се предизвиква от най-обикновени бактерии, които живеят в човешкия организъм. При спад в имунната система те просто попадат там, където не трябва. Друга група причини са инфекции, предавани по полов път, или т. нар. скрити инфекции. Към тях спадат хламидии, микоплазми, уреаплазми и др. Сред причините можем да посочим още: застой на кръвта във вените на краката и таза; кариес; хронични възпаления на гърлото, пикочните канали; заседнал начин на живот, настинки, нередовен сексуален живот. Простатитът влияе сериозно върху половата функция на мъжа. При страдащите от простатит се наблюдава отслабено полово влечение, преждевременна еякулация, влошаване на качеството и продължителността на ерекцията, както и други нарушения на потентността. Посочените симптоми са повод за детайлна консултация със специалист-уролог на ОН КЛИНИК.

Какво се случва, ако не се лекува простатитът?
Сериозно се влошава качеството на живот на мъжа. Хроничният простатит може да доведе до склероза на простатата и проблеми при уриниране; до нарушена репродуктивна функция и дори до безплодие; до сериозни проблеми с потентността. Освен това – влошена работоспособност, раздразнителност, неврози, депресия. Да се диагностицира простатитът е трудно, тъй като симптомите обикновено са сходни с тези на други заболявания. Затова при първите съмнения е важно да посетите квалифициран уролог, който еднозначно да установи проблема.

ОН КЛИНИК е водеща международна мрежа от клиники, специализирана във възстановяване на потентността. Уролозите на ОН КЛИНИК вече повече от 25  години помагат на мъже от всички възрасти да се отърват от простатит с различни форми и степени на тежест. Резултатът се постига чрез използването на съвременни диагностични методи. При определяне на терапията лекарят се съобразява не само със стадия на възпалителния процес, но и с особеностите на неговото протичане при болния. Наложилите се успешно в практиката усъвършенствани международни методи на лечение, оптимално подбран индивидуален курс на лечение, използване на иновативни методи за възстановяване, включително процедури като ШОКУЕЙВ терапията.

Съвременната апаратура, с която разполага ОН КЛИНИК, дава възможност да се постави точна диагноза и да се проведе адекватно и успешно лечение, чрез най-иновационния апарат за ШОКУЕЙВ терапията. В ОН КЛИНИК гарантирано можете да подобрите потентността си. Лечението е комбинирано и не зависи от възраст, нито от наличие на съпътстващи заболявания.

Сега всеки мъж може да се наслаждава на усещанията, които предлага пълноценният сексуален живот.Facebook    Видео канал на Он клиник в YouTube
© 2012 - 2024 "Он клиник - България"
Всички права запазени.